کارگاه کمپوست و ورمی کمپوست

کشاورزی پایدار در گروی بازگشت انسان به فعالیتهای کشاورزی آلی است که مصرف کود دامی یکی از منابع ارزشمند در کشاورزی زمینی به حساب می آید که ترجیحاً به جای استفاده از کود دامی تازه که تهدیدی برای سلامتی انسان و محیط به حساب می آید، برای کاهش این خطرات کود دامی و ضایعات مزرعه را قبل از استفاده به شکل کمپوست و ورمی کمپوست فرآوری می کنند که با مصرف آن ضمن افزایش بهره وری و تولید باعث شکوفایی عملیات جوامع میکروبی خاک و پویایی عناصر غذایی می گردد.

معاونت کشاورزی موسسه هم با راه اندازی کارگاه کوچک در کنار مزارع موقوفه، اقدام به تولید ورمی کمپوست نموده است که محصول تولیدی عمدتاً در گلخانه ها و نهالستان موسسه مصرف می شود.

در زمین تولید کمپوست هم کارگاهی در موقوفه گازران با خرید تجهیزات با ظرفیت 200 تن در سال ایجاد شده است که عمده کمپوست تولیدی در باغهای جوان در حال احداث موقوفه استفاده می شود.