پسته، آجیلی خاطره انگیز با طعمی لذت بخش است که علاوه بر تنقلات مصارف و کاربرد های دیگری دارد؛ مانند تزئین حلوا یا دسر های دیگر، در غذاهایی مانند شیرین پلو یا برای تزئین برنج همراه با زرشک و زعفران استفاده می شود.پسته احمد آقایی زعفرانی مناسب برای ظرف های آجیل در مهمانی ها و پذیرایی های لاکچری است. اگر از دسته افرادی هستید که از خوردن پسته امتناع می کنید، به شما پسته احمد آقایی زعفرانی را پیشنهاد می کنیم.پسته احمد آقایی در درجه ای متوسط از لحاظ قیمت نسبت به بقیه پسته ها قرار دارد و مشتری بسیار و بازار گرمی نسبت به باقی انواع پسته ها دارد. این نوع پسته ظاهری کشیده و خندان دارد. میوه این درخت در شهریور ماه به ثمر می نشیند. از لحاظ طعم، بسیار خوشمزه و پر طرفدار است و در آجیل از آن استفاده می شود.
دیدگاه خود را بنویسید